Skip to main content

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos
Musik.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mezzoforte (ISL)

15. november 2019 @ 21:00 - 23:30

350 DKK

Ja du læser rigtigt, de kommer til Samsø!

Så er vi oppe i toppen af den internationale musikliga!
Rygterne omkring koncerten har allerede har vakt stor interesse blandt mange etablerede musikere med tilknytning til hotellet.
Det skal opleves – uanset om du kender dem, eller ej. En stor inspiration for mange musikere, ja ved godt det lyder vildt, men det er og bliver det faktisk:-) Stående/siddende koncert.
Kom så Danmark! så fylder vi færgerne og mødes på Samsø
November bliver HOT

Ophold inkl. billetter reserveres på tlf. 86590011
Billetter sælges via ticketmaster.dk
Mandag 25 marts kl. 10

Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983 og de var det første band fra Island, der turnerede internationalt med stor succes!

Eythor, Fridrik, Johann og Gulli udgør den oprindelige kerne i bandet, og de var i deres midt 20’er da de formede bandet i 1977. Kemien var der med det samme og jazz / rock drengene fra Reykjavik har nu holdt sammen i 40 år, og spillede derfor bl.a. to udsolgte jubilæums shows i Reykjavik i september 2017. Det var Steinar Berg der tidligt så potentialet i bandet. Det tog fire albums at få hul igennem til hitlisterne, og med albummet Surprise Surprise fra 1982 ramte Mezzoforte både hitlister og diskotekernes dansegulve med ’Garden Party’ der i øvrigt blev arrangeret af Chris Cameron.

Mezzoforte viste verden, hvordan solid funky nordatlantisk jazzrock skulle lyde og det har de gjort lige siden. Bandet har et stort bagkatalog, og digitale genudgivelser samt intenst turné-arbejde har genskabt interessen for de islandske pionerer.

Islændingene leverer altid energiske koncerter, der kombinerer virtuose instrumentale improvisationer med deres velkendte melodiske temaer. Mezzoforte er den lækre lyd af Sportslørdag – bare live – tilsat masser af energi og stor intakt spilleglæde.

Funk / jazz festen er tilbage!

Detaljer

Dato:
15. november 2019
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
350 DKK
Begivenhed Kategori: