Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Folkeklubben – Flyttes

4. juli 2020 @ 21:00 - 23:00

320 DKK

Hvor er vi ærgelige over at det ikke er muligt at afvikle denne koncert som vi sådan havde set frem til.
Koncerten bliver flyttet og afvikles på en endnu ukendt dato.
Sandsynligvis bliver det først til næste år, vigtigst er at det bliver i gode trygge rammer.
Så snart vi ved mere om hvad der er forsvarligt og muligt så melder vi en ny dato ud.
Alle billetter og bookinger flyttes automatisk med til den nye dato, når datoen er bestemt, vælger man selv om man så vil flytte med eller få refunderet billetten.
I bliver kontaktet af Ticketmaster til den tid.

——————————————————————————————————-

Folkeklubben på Rockhotellet helt eksklusivt, mindste koncert indendørs denne sommer.

Koncerten afvikles med stående publikum.

Billetter inkl. ophold reserveres på tlf. 86590011
Billetter sælges via www.ticketmaster.dk

Folkeklubben udsendte i 2018 deres fjerde album Sort Tulipan til massive roser samt en 1. plads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark. I den anledning drager bandet atter på landevejen for at præsentere den nye plade såvel som det efterhånden omfangsrige bagkatalog.

”Folkeklubben har satset alt og lavet deres hidtil bedste album.”, skriver Politikens Kim Skotte i en af den slags 5-hjertede anmeldelser, et band kun kan drømme om. Soundvenue, Nordjyske,
Jyllands-Posten, ja selv knarvorne Thomas Treo fra Ekstra Bladet, stemmer i med roser: ”’Sort Tulipan’ strejfer Larsens karakteristiske blanding af umiddelbar lethed og vemodig dybde.”

Folkeklubbens identitet ligger i jagten på det næste smukke koncertøjeblik og dén gode sang, hvis grundelementer er Kjartan Arngrims tekster og vokal, Rasmus Dalls guitarer og Rasmus Jusjongs fornemmelse for bund, beats, kor og keys.

Folkeklubben har over de sidste 7 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye album ’Sort Tulipan’ i ryggen. Det nye album følger op på et i forvejen imponerende bagkatalog med udgivelserne ’Nye Tider’ (2013), ’Danmarksfilm’ (2014) og ’Slå Flint!’ (2016). Med sange som ’Fedterøv’, ’For Pengene’, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’ samt ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Flammende Hjerter’ og titelnummeret ’Sort Tulipan’ fra det nye udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Der er mange måder at slå sig selv ihjel på. Som band starter sammenbruddet som regel med en syvårskrise, hvor man spørger sig selv: hvem er vi og hvor skal vi hen? Folkeklubben har taget
disse spørgsmål alvorligt. Og svaret foreligger nu på albummet ’Sort Tulipan‘.

“Sort Tulipan’ er et album med 11 originale sange, der sammen og hver for sig insisterer på i hvert fald for en stund at lukke lyset ind og skabe en større fortælling: ”Med den nye plade er vi gået bevidst efter at udfordre det univers som vi har cementeret på de tre forudgående plader. ’Sort Tulipan’ er ikke et selvmord, men et forsøg på at udfordre vores identitet,” udtaler bandet.

Detaljer

Dato:
4. juli 2020
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
320 DKK
Begivenhed Kategori: