Skip to main content

Køb Billet hos Ticketmaster

Køb billetter til alle koncerter på Brundby Hotel, hos Ticketmaster.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kansas City Stompers

22. september 2018 @ 21:00 - 23:00

Danske Jazzlegender på Rockhotellet.
Billetter sælges via www.ticketmaster.dk
Ophold inkl. billetter reserveres på 86590011
Sangerinde Rikke Mølgaard,  Palle Juhl piano Keyboards, Kurt Ridel Trommer, Gert Rostock bas og sang, Niels Flipper Stuart div saxofoner, Niels Abild sax –Clarinet –Kapelmester, Ole Berg guitar og sang.
Det bliver et festligt besøg af Kansas City Stompers der er en af de længstlevende underholdningsmaskiner i Danmark, vi her kan præsentere. Navnet nappet fra byen der var et musikalsk kraftcenter i 30erne – og for den unge klarinettist Niels Abild, et oplagt navn til hans band, der havde sit første betalte gig i 1951!
Musikken var jazz – i det grænseområde mellem swing og trad., der også siden har været udgangspunkt for Kansas City Stompers. Ensemblet er dog aldrig gået af vejen for blues, pop, rock, samba og hvad tiden musikalske fænomener nu har gået og heddet.
Gennem årene har orkesteret været arbejdsplads for en lang række af de fremmeste musikere i Danmark – og da det gik hedest til, spillede Kansas City Stompers op mod 350 koncerter om året. Dette lod sig da også kun gøre – fordi bandleader Niels Abildgaard, gerne havde flere ensembler af samme navn på landevejen samtidigt. Det er nemlig ikke navnet på den enkelte musiker der gør Kansas City Stompers – men det musikerne spiller. Sammen!
I dag hedder sangerinden Rikke Mølgaard – der som hendes forgængere boltrer sig ubesværet i mange stilarter. Bag hende garanteret en flok professionelle musikere – og tilsammen vil de gøre hvad de kan for at leve op til de stolte traditioner for varemærket Kansas City Stompers.

 

Detaljer

Dato:
22. september 2018
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Begivenhed Kategori: